La consellera Teresa Jordà visita poblacions i zones afectades pel temporal

query_builder   22 gener 2020 17:42

event_note Nota de premsa

La consellera Teresa Jordà visita poblacions i zones afectades pel temporal

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, farà demà dijous, 23 de gener, una sèrie de visites a municipis de la Selva i del Maresme per conèixer de primera mà alguns dels danys ocasionats pel temporal.

A les 9.00 hores, arribarà a Riells i Viabrea (la Selva) on mantindrà una reunió a l'Ajuntament (Can Salvà, 1) amb l'alcalde, Josep Maria Bagot, i representants del consistori, i posteriorment, visitarà algunes de les zones afectades pel temporal. 

A les 10.00 hores, arribarà Hostalric (la Selva) on mantindrà una reunió al Centre d'Emergències habilitat pel temporal ( Nau Brigada Municipal: c/ Pompeu Fabra) amb l’alcalde, Nil Papiol, representants del consistori i membres dels diferents cossos d’emergències.

Posteriorment, la consellera es desplaçarà a l’Ajuntament Palafolls (Maresme), i seguidament anirà fins a la Cooperativa Conca de la Tordera on es reunirà amb representants, socis i membres de diferents cooperatives a la zona. Teresa Jordà atendrà els mitjans de comunicació a la seu de la Cooperativa cap a les 12.30 hores.

A la tarda, la consellera continuarà la seva visita a zones afectades a les comarques gironines.  A les 16.00 hores, la consellera es desplaçarà fins a Blanes i es reunirà amb l’alcalde del municipi, Àngel Canosa, per valorar les afectacions agrícoles en aquest municipi.

 

12:30|La consellera Jordà es reuneix amb representants, socis i membres de diferents cooperatives del Maresme a Palafolls. Cooperativa Conca de la Tordera ( c. Damià Puig, 15)|Palafolls (Maresme)

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, es reunirà amb representants, socis i membres de diferents cooperatives de la zona a Palafolls.