El president Torra visita aquest matí la Tordera, Blanes i Girona per avaluar les afectacions del temporal

query_builder   23 gener 2020 16:57

event_note Nota de premsa

El president Torra visita aquest matí la Tordera, Blanes i Girona per avaluar les afectacions del temporal

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, visita aquest matí els municipis de la Tordera, Blanes i Girona per conèixer de primera mà els efectes que ha provocat el temporal Gloria.

Acompanyat de la consellera de Presidència, Meritxell Budó, es reunirà a Tordera, a partir de les 10 hores, amb l’alcalde, Joan Carles Garcia, i, posteriorment, farà un recorregut pel poble. 

A les 11.15 hores, el cap de l’Executiu es traslladarà a l’Ajuntament de Blanes per mantenir una reunió de treball amb els alcaldes de Blanes, Àngel Canosa, i de Tossa de Mar, Immaculada Colom, i amb els tinents d’alcalde de Lloret, Albert Robert i Jordi Sais. En acabar, visitaran les principals afectacions del temporal al municipi.

La visita del president acabarà a la delegació del Govern de la Generalitat a Girona, a les 13 hores, on presidirà la reunió de coordinació d’emergències. En acabar, el president farà una valoració davant els mitjans de comunicació.

10:00|Visita a la Tordera, Blanes i Girona. Ajuntament de la Tordera (pl. Església, 2). |Tordera (Maresme)

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, visita els municipis de la Tordera, Blanes i Girona per conèixer de primera mà els efectes que ha provocat el temporal.