El president Torra encapçala demà divendres la reunió de coordinació del Govern per avaluar els danys del Gloria

query_builder   23 gener 2020 16:55

settings_input_antenna Convocatòria

El president Torra encapçala demà divendres la reunió de coordinació del Govern per avaluar els danys del Gloria

  • Després de la trobada, al voltant de les 12.30 hores, la consellera Budó compareixerà davant dels mitjans de comunicació

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà demà, a les 11 hores, al Palau, la reunió de coordinació del Govern per avaluar els danys del temporal Gloria i disposar així de la radiografia completa de la situació per oferir una resposta coordinada i integral als efectes del temporal.

Hi participaran el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i els consellers de la Presidència, Meritxell Budó; d’Interior, Miquel Buch; d’Educació, Josep Bargalló; de Salut, Alba Vergés; d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà. La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l’inici.

El cap de Govern ja va mantenir ahir a primera hora de la tarda una primera reunió amb els consellers, a qui va encarregar una relació dels danys provocats pel temporal en els diferents àmbits en els quals tenen competències i realitzar les gestions i actuacions oportunes per pal·liar els efectes del Gloria.

Un cop finalitzada la sessió de treball, cap a les 12.30 hores, la consellera Budó compareixerà davant dels mitjans de comunicació.

 

11:00|Reunió de coordinació del Govern per avaluar efectes del temporal. Palau de la Generalitat (Plaça de Sant Jaume, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà la reunió de coordinació del Govern per avaluar els danys del temporal Gloria i disposar així de la radiografia completa de la situació per oferir una resposta coordinada i integral als efectes del temporal. Hi participaran el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i els consellers de la Presidència, Meritxell Budó; d’Interior, Miquel Buch; d’Educació, Josep Bargalló; de Salut, Alba Vergés; d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà. La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l’inici. Un cop finalitzada, cap a les 12.30 hores, la consellera Budó compareixerà davant dels mitjans de comunicació.

Nota: Per cobrir informativament els actes de Palau caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o bé del carnet del mitjà, i presentar-lo acompanyat del DNI. En cas de no disposar d’aquests documents, caldrà acreditar-se prèviament, enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat  indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.