La consellera Chacón es reuneix dilluns amb el cònsol del Regne Unit a Barcelona per fer seguiment i anàlisi de l'afectació del Brexit

query_builder   24 gener 2020 14:37

event_note Nota de premsa

La consellera Chacón es reuneix dilluns amb el cònsol del Regne Unit a Barcelona per fer seguiment i anàlisi de l'afectació del Brexit

  • La reunió de treball s’emmarca en l’inici, divendres 31 de gener, d’un període transitori durant el qual el Regne Unit i la Unió Europea hauran de negociar la seva nova relació comercial i econòmica.

  • La reunió tindrà lloc a la seu del Departament d’Empresa i Coneixement (Passeig de Gràcia, 105).

 

  • També hi assistiran el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Lluís Baulenas; el director general de Recerca, Joan Gómez Pallarès; el director general de Turisme, Octavi Bono; i el conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero.

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, es reunirà dilluns vinent amb el cònsol del Regne Unit a Barcelona, Lloyd Milen, per fer seguiment i anàlisi de l’afectació del Brexit en els àmbits de l’empresa, la universitat, la recerca i el turisme.

La reunió se celebra en el marc de la posada en marxa d’un període transitori divendres, 31 de gener, durant el qual el Regne Unit i la Unió Europea hauran de negociar la seva nova relació comercial i econòmica.

També hi assistiran el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Lluís Baulenas; el director general de Recerca, Joan Gómez; el director general de Turisme, Octavi Bono; i el conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero.

La reunió tindrà a lloc a les 9.30 hores a la seu del Departament d’Empresa i Coneixement ( Passeig de Gràcia, 105).  El mitjans gràfics interessats podran prendre imatges al final de la reunió, i a continuació, cap a les 10.30 hores, la consellera Àngels Chacón atendrà els mitjans de comunicació.

09:30|La consellera Chacón es reuneix amb el cònsol del Regne Unit a Barcelona per fer seguiment i anàlisi de l'afectació del Brexit. Seu del Departament d'Empresa i Coneixement ( pg. de Gràcia, 105)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, es reunirà amb el cònsol del Regne Unit a Barcelona, Lloyd Milen, per fer seguiment i anàlisi de l’afectació del Brexit a l’empresa, la universitat, la recerca i el turisme.