El proper dilluns, 27 de gener, a les 11.30h, al Departament d'Interior

El conseller Buch presenta les conclusions del Pla estratègic Barcelona Ciutat Segura

query_builder   24 gener 2020 18:10

event_note Nota de premsa

El proper dilluns, 27 de gener, a les 11.30h, al Departament d'Interior

El conseller Buch presenta les conclusions del Pla estratègic Barcelona Ciutat Segura

El conseller d’Interior, Miquel Buch, presidirà el proper dilluns, 27 de gener, la reunió plenària del Pla estratègic Barcelona Ciutat Segura, a la seu del Departament d’Interior.

El conseller Buch va anunciar la creació d’aquest Pla estratègic en la Junta Local de Seguretat del passat 19 de juliol i el 5 de setembre va tenir lloc la primera reunió.

A la reunió hi assistiran diferents departaments de la Generalitat de Catalunya (les conselleries d’Empresa i Coneixement; Treball, Afers Socials i Famílies; Territori i Sostenibilitat; i Justícia), representants de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, PIMEC, Cambra de Comerç de Barcelona, Foment del Treball, Associació de Sales de Concerts de Catalunya, Gremi d'empresaris de discoteques de Barcelona i província, Fira de Barcelona, Port de Barcelona, Associació Catalana d'Empreses de Seguretat (ACAES), APROSER Catalunya, FC Barcelona, FECALON, Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FavB), Federació d'associacions de Barna Centre, Associació del Passeig de Gràcia, Els Amics de la Rambla, Fundació Sagrada Família, Autoritat del Transport Metropolità, Gremi de Restauració de Barcelona, Gremi d'Hotels de Barcelona, APARTUR, Barcelona Oberta, Barcelona Comerç, Justícia i Pau Barcelona, Barcelona Serveis Municipals i Creu Roja.

  • A les 11.30 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió. 
  • A les 12.00 hores, hi haurà una atenció als mitjans de comunicació.

11:30|El conseller Buch presenta les conclusions del Pla estratègic Barcelona Ciutat Segura . Departament d'Interior ( c. Diputació, 355) |Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Interior, Miquel Buch, presidirà la reunió plenària del Pla estratègic Barcelona Ciutat Segura, a la seu del Departament d’Interior. El conseller Buch va anunciar la creació d’aquest Pla estratègic en la Junta Local de Seguretat del passat 19 de juliol i el 5 de setembre va tenir lloc la primera reunió. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la runió a les 11.30 h i hi haurà una atenció als mitjans de comunicació a les 12 h.