El Govern convoca els alcaldes dels municipis del Plaseqta per participar en la taula de treball creada arran de l'accident a IQOXE

query_builder   24 gener 2020 18:20

event_note Nota de premsa

El Govern convoca els alcaldes dels municipis del Plaseqta per participar en la taula de treball creada arran de l'accident a IQOXE

El Govern ha convocat per al pròxim dilluns, dia 27 de gener, els alcaldes dels municipis inclosos en el Plaseqta a la segona reunió de la taula de treball creada per avaluar les conseqüències i fer propostes d’actuacions per millorar la reacció davant d’una situació com la que es va produir arran de l’accident a l’empresa IQOXE de Tarragona. El viceconseller de la Presidència, Pau Villòria, presidirà la reunió que tindrà lloc al Centre d’Emergències del 112 de Reus i començarà a les 11 h.

La taula de treball es va convocar arran del compromís que va adoptar el president de la Generalitat, Quim Torra, després de l’accident a la petroquímica on van morir tres persones i set van resultar ferides. La taula es va reunir per primera vegada el passat dia 20 d’aquest mes.

En la trobada hi van participar els Departaments de la Generalitat que, d’una manera directa o indirecta, tenen vinculació en la gestió de la crisi, i el delegat del Govern català a Tarragona. Estava previst que hi participessin els alcaldes dels municipis inclosos en el Pla d'Emergència Exterior del Sector Químic de Tarragona (Plaseqta) però l’alerta meteorològica va fer que la reunió es retardés fins que millorés la situació.

Es podran prendre imatges a l’inici de la reunió i en acabar, el viceconseller Villòria atendrà els mitjans de comunicació.

11:00|El Govern convoca els alcaldes dels municipis del Plaseqta per participar en la taula de treball creada arran de l'accident a IQOXE. Edifici del CAT112 ( c. dels pagesos, 2)|Reus (Baix Camp)

El viceconseller de la Presidència, Pau Villòria, presidirà la reunió de la taula de treball creada per avaluar les conseqüències i fer propostes d’actuacions per millorar la reacció davant d’una situació com la que es va produir arran de l’accident a l’empresa IQOXE de Tarragona. El secretari d'administracions locals i de Relacions amb l'Aran, Miquel Àngel Escobar, i el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, assistiran a la reunió.