El president Torra inaugura dissabte l'estació Zona Franca de l'L10 sud de metro

query_builder   30 gener 2020 13:44

event_note Nota de premsa

El president Torra inaugura dissabte l'estació Zona Franca de l'L10 sud de metro

El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugurarà dissabte vinent, 1 de febrer, a les 12 hores, l’estació Zona Franca de l’L10 sud de metro. A l’acte també assistiran el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

El president i la resta d’autoritats faran un recorregut per les instal·lacions d’aquesta estació i rebran les explicacions de l’obra per part del director general d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores. A la zona de l’andana, al nivell superior de l’estació, tindran lloc els parlaments inaugurals, a càrrec del conseller, de l’alcaldessa i del cap de Govern.

La nova parada serà la vuitena estació de l’L10 Sud i la número 159 de la xarxa de metro, després de la de Ciutat de la Justícia que es va posar en servei el novembre passat. Ubicada en una zona econòmicament estratègica, és la primera de la xarxa que se situa en viaducte.

Aquesta nova estació ha comportat una inversió de 40 milions d’euros i es preveu que registrarà uns 3.600 viatgers diaris.

Cobertura informativa: Els mitjans de comunicació interessats a cobrir informativament aquest acte caldrà que s’acreditin prèviament enviant un correu a l’adreça premsa.tes@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa, abans de divendres 31 de gener, a les 19.00 hores. Es prega als mitjans que arribin a la nova parada a les 11.30 hores.

L’estació està situada al carrer A de la Zona Franca, entre els carrers 1 i 2.  

 

 

12:00|Inauguració de l'estació Zona Franca de l'L10 sud del metro. Estació de metro de Zona Franca (carrer A, entre els carrers 1 i 2)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugurarà l’estació Zona Franca de l’L10 sud del metro. A l’acte també assistiran el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernàndez, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Després de fer un recorregut per les instal·lacions, hi haurà parlaments a càrrec del conseller, de l’alcaldessa i del cap del Govern.

Cobertura informativa: Els mitjans de comunicació interessats a cobrir informativament aquest acte caldrà que s’hagin acreditat prèviament enviant un correu a l’adreça premsa.tes@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa. Es prega als mitjans que arribin a la nova parada a les 11.30 hores.