El conseller Calvet visita Lleida

query_builder   30 gener 2020 16:52

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet visita Lleida

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, presideix demà divendres 31 de gener, l’acte de col·locació de la primera pedra de la nova planta de tractament de la fracció resta dels residus municipals que complementarà el Centre de Tractament de Residus (CTR) del Segrià, a Montoliu de Lleida. L’acte començarà a les 10:30 hores al CTR del Segrià. En acabar, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.

Posteriorment, a les 12 hores visitarà el Centre de Fauna de Vallcalent (Partida Vallcalent, 63), i farà una valoració als mitjans de comunicació de les xifres de balanç d’animals atesos al centre el 2019.

10:30|El conseller Calvet visita Lleida. Centre de Tractament de Residus (CTR) del Segrià|Montoliu de Lleida (Segrià)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, presideix demà, divendres 31 de gener, l’acte de col·locació de la primera pedra de la nova planta de tractament de la fracció resta dels residus municipals que complementarà el Centre de Tractament de Residus (CTR) del Segrià, a Montoliu de Lleida. L’acte començarà a les 10:30 hores al CTR del Segrià. En acabar, el conseller atendrà els mitjans de comunicació. Posteriorment, a les 12 hores visitarà el Centre de Fauna de Vallcalent (Partida Vallcalent, 63), i farà una valoració als mitjans de comunicació de les xifres de balanç d’animals atesos al centre el 2019.