Demà dissabte, 1 de febrer, a les 17:30 hores, a la Vall de Bianya

El conseller Buch inaugura la XIII Fira del Farro de la Vall de Bianya

query_builder   31 gener 2020 14:31

event_note Nota de premsa

Demà dissabte, 1 de febrer, a les 17:30 hores, a la Vall de Bianya

El conseller Buch inaugura la XIII Fira del Farro de la Vall de Bianya

El conseller d’Interior, Miquel Buch, juntament amb l’alcalde de la Vall de Bianya, Santi Reixach, inaugurarà demà dissabte, 1 de febrer, a les 18:30 hores, la XIII edició de la Fira del Farro.

Prèviament, a les 17.30h, el conseller es desplaçarà a l’ajuntament on signarà el llibre d’honor, mantindrà una trobada amb els voluntaris de protecció civil del municipi i visitarà l’exposició de les 300 eines del Camp en miniatura, del mestre artesà local Xevi Plujà.

A la visita també hi serà el director dels serveis territorials d’Interior a Girona, Albert Ballesta.

17:30|El conseller Buch inaugura la XIII Fira del Farro de la Vall de Bianya. Crta. Camprodon, 2|La Vall de Bianya (Garrotxa)

El conseller d’Interior, Miquel Buch, inaugurarà la XIII Fira del Farro de la Vall de Bianya. La directora d'Administració Local, Rosa Vestit, assistirà també a la XIII edició de la Fira del Farro de la Vall de Bianya. Primer a la xerrada dels arquitectes RCR, encarregats d'obrir l'edició d'enguany, a la sala de plens de l'Ajuntament, i després al sopar-tastet ofert pels restaurants i artesans de la Vall de Bianya al Centre Cívic.