El Museu Colet acull dimecres la presentació del projecte MotorsportCAT

query_builder   3 febrer 2020 14:38

event_note Nota de premsa

El Museu Colet acull dimecres la presentació del projecte MotorsportCAT

El secretari general de l’'Esport i de l’'Activitat Física, Gerard Figueras, presidirà dimecres, a les sis de la tarda, al Museu i Centre d’Estudis de l’'Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, la presentació del projecte MotorsportCAT.
Durant la presentació, l’'acompanyaran el director del Consell Català de l’'Esport, Antoni Reig; el president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Vicenç Aguilera; el director de la mateixa instal·lació, Joan Fontserè; el president del Clúster de la Indústria de l’'Automoció de Catalunya (CIAC), Josep Maria Vall; el vicepresident del Clúster per l’'Avenç de la Tecnologia de la Moto (CLUSTERMOTO), Carlos Juan Verdejo; el director esportiu del Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC), Aman Barfull, i responsables de les Federacions Catalanes de Motociclisme (FCM) i Automobilisme (FCA).

MotorsportCAT és un projecte centrat en potenciar l’activitat i millorar la competitivitat de la indústria de l’esport del motor a Catalunya. Es tracta d’una iniciativa del CIAC, Clustermoto i RACC, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física i el Circuit de Barcelona-Catalunya. El projecte compta també amb el suport de la FCM i la FCA.

18:00|Presentació del projecte MotorsportCAT. Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet (c. Buenos Aires, 56-58) |Barcelona (Barcelonès)

El secretari general de l’'Esport i de l’'Activitat Física, Gerard Figueras, acompanyat del director del Consell Català de l’'Esport, Antoni Reig, presidirà la presentació del projecte MotorsportCAT.