La consellera Teresa Jordà compareix al Parlament per presentar el pressupost del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació per a 2020

query_builder   3 febrer 2020 14:46

event_note Nota de premsa

La consellera Teresa Jordà compareix al Parlament per presentar el pressupost del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació per a 2020

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, compareixerà demà dimarts, 4 de febrer, a les 15 hores, al Parlament de Catalunya per presentar el pressupost del Departament per a 2020. Serà a la Sala 4 en el marc de la Comissió d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i es podrà seguir en directe pel Canal Parlament.

Els periodistes sense acreditació habitual al Parlament n’han de demanar una a premsa@parlament.cat. La sol·licitud ha de contenir el nom i els cognoms del/de la professional, el número de DNI o passaport, el mitjà per al qual treballa i si és redactor, fotògraf, càmera o tècnic. El Parlament només tramitarà les peticions enviades des del correu corporatiu del mitjà.   

 

També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.

15:00|La consellera Jordà compareix al Parlament per presentar el pressupost del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació per al 2020. Parlament de Catalunya. Sala 4|Barcelona - Parlament de Catalunya (Barcelonès)

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, compareixerà al Parlament de Catalunya per presentar el pressupost del Departament per al 2020.