Visita institucional del conseller d'Educació, Josep Bargalló, a Terrassa

query_builder   7 febrer 2020 15:28

event_note Nota de premsa

Visita institucional del conseller d'Educació, Josep Bargalló, a Terrassa

Ell conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà dilluns Terrassa. A les 11h l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de portaveus dels Grups Municipals i de membres de la Corporació Local, rebrà el conseller d’Educació en aquesta visita institucional. L’acte tindrà lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament, on el conseller signarà el Llibre d’Honor de la Ciutat de Terrassa.

 

Posteriorment, el conseller i l’alcalde oferiran una atenció als mitjans a la sala de Premsa de l’Ajuntament de Terrassa.

 

La visita del conseller d’Educació a la ciutat començarà a les 9 h, quan visitarà,  acompanyat de l’alcalde de Terrassa, l’Escola Sala i Badrinas (ctra. de Rubí, 227) i es reunirà amb l’equip directiu del centre. Acompanyaran al conseller i a l’alcalde el delegat del Govern de la Generalitat, Juli Fernández; el director dels Serveis Territorials d’Educació al Vallès Occidental, Jesús Viñas; i la tinenta d’alcalde de Cicles de la Vida i regidora d’Educació, Teresa Ciurana. Finalitzada la reunió (10.30 h), es farà una visita als terrenys del futur Institut escola Sala i Badrinas, a l’antiga Fàbrica Sala i Badrinas (accés pel carrer Prim, 75), per després desplaçar-se fins a l’Ajuntament, on es farà l’acte institucional i l’atenció als mitjans. 

 

A les 12.30 h, està previst que la comitiva arribi a l’Institut Santa Eulàlia (avgda. Santa Eulàlia, 72), per fer un recorregut per les instal·lacions del centre, i reunir-se amb el seu equip directiu.

 

Totes les visites seran obertes als mitjans gràfics. Es recomana calçat adequat per a la visita als terrenys del futur institut escola.7 de febrer de 2020

 

11:00|El conseller Bargalló fa una visita institucional a Terrassa. Saló de Sessions de l'Ajuntament de Terrassa (Raval de Montserrat, 14-16)|Terrassa (Vallès Occidental)

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, farà una visita institucional a Terrassa.