La directora territorial d'Educació de les Terres de l'Ebre, Montserrat Perelló, i el director de l'Institut Dertosa de Tortosa, Joan Serra, presenten demà dimecres, 12 de febrer, la nova oferta del Batxillerat Internacional que el centre oferirà el proper curs 2020-2021.

La implantació del Batxillerat Internacional a l'Institut Dertosa representa la primera vegada que s'oferta aquest tipus de batxillerat a les Terres de l'Ebre. Un batxillerat que permet la doble titulació de batxillerat internacional i que fins ara només oferien quatre centres públics (Girona, Reus, Lleida i Barcelona), a més de diversos centres privats.

En aquest sentit, i per tal d'explicar la implantació del Batxillerat Internacional al centre tortosí, Perelló i Serra oferiran una roda de premsa a les 11.00h a les instal·lacions de l'Institut Dertosa (av. de l'Estadi, 14) de Tortosa.

11:00|Presentació de l'oferta de Batxillerat Internacional a l'Institut Dertosa. Institut Dertosa ( av. de l'Estadi, 14)|Tortosa (Baix Ebre)

La directora territorial d'Educació de les Terres de l'Ebre, Montserrat Perelló, presentarà la nova oferta formativa de Batxillerat Internacional a l'Institut Dertosa. L'acompanyarà el director del centre educatiu, Joan Serra.