Valoració de la cancel·lació del MWC Barcelona 2020

query_builder   12 febrer 2020 20:57

event_note Nota de premsa

Valoració de la cancel·lació del MWC Barcelona 2020

Davant la cancel·lació del MWC 2020, demà dijous, 13 de febrer, a les 10.30 h, tindrà lloc una roda de premsa a la sala de premsa de Fira de Barcelona, al Palau 8 del recinte de Montjuïc.

La trobada comptarà amb la participació del conseller delegat de la GSMA Ltd., John Hoffman; l’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau; la Generalitat de Catalunya; l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín; la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera; el president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Pau Relat; i el director general, Constantí Serrallonga.

Es prega confirmar assistència a:

Folc Lecha
93 233 35 55
flecha@firabarcelona.com  

 

10:30|Valoració de la cancel·lació del MWC Barcelona 2020. Sala de Premsa - Palau 8. Recinte de Montjuïc. Fira de Barcelona (av. Reina Maria Cristina, s/n 08)|Barcelona (Barcelonès)

Davant la cancel·lació del MWC 2020, es farà una roda de premsa per valorar-ho que comptarà amb la participació del conseller delegat de la GSMA Ltd., John Hoffman; l’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau; la Generalitat de Catalunya; l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín; la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera; el president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Pau Relat; i el director general, Constantí Serrallonga.

Es prega confirmar assistència a: Folc Lecha (93 233 35 55 - flecha@firabarcelona.com