CONSUM-SALUT

La Taula de Diàleg per a la prevenció dels Trastorns de la Conducta Alimentària presenta demà la Guia per a les famílies de persones amb anorèxia o bulímia

query_builder   13 febrer 2020 12:30

event_note Nota de premsa

CONSUM-SALUT

La Taula de Diàleg per a la prevenció dels Trastorns de la Conducta Alimentària presenta demà la Guia per a les famílies de persones amb anorèxia o bulímia

logo Taula
-
  • La directora de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Beth Abad, organisme que lidera la Taula, presidirà la presentació d’aquesta guia, elaborada per experts i professionals de la salut, com a resultat dels treballs “Anorèxia i Família” de la Taula de prevenció dels TCA


La directora de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Beth Abad, organisme depenent del Departament d’Empresa i Coneixement que lidera la Taula, presidirà demà la presentació de la Guia Interactiva elaborada per experts i professionals de la salut, com a resultat dels treballs “Anorèxia i Família” de la Taula de prevenció dels TCA. A l’acte també assistirà la subdirectora general de Promoció de la Salut, Carme Cabezas, també membre de la Taula.

La presentació de la Guia anirà a càrrec del doctor en psicologia i coordinador de la Unitat de TCA de l’Hospital Sant Joan de Déu, Eduard Serrano; la psicòloga clínica i directora Fundació Fita, Raquel Linares; la psicòloga clínica en la Unitat de Subaguts de TCA- Numància del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Marta Curet; i la psiquiatra i coordinadora de la Unitat de TCA en nens i adolescents del Servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil i Juvenil de l’Hospital Clínic de Barcelona, Teia Plana.

Així mateix, el coordinador de la UTCA de l’Hospital Universitari Bellvitge-IDIBELL i CIBEROBN, Fernando Fernandez, resumirà les conclusions del grup “Família Cuidadora” de la Taula, fruit dels treballls previs a l’elaboració de la Guia, i la responsable del Servei de Salut Maternoinfantil de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, Laia Asso, explicarà les principals fites assolides per la Taula de Diàleg des de la seva creació. 

En acabat l’acte, 11.30h aprox. es farà una atenció als mitjans de comunicació.

 

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________ 

10:00|Presentació de la Guia per a famíliies de persones amb anorèxia o bulímia. Departament d'Empresa i Coneixement ( pg de Gràcia, 105. 9a planta)|Barcelona (Barcelonès)

La directora de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Beth Abad, organisme que lidera la Taula de Diàleg de Trastorns Alimentaris, presidirà la presentació de la Guia per a les famílies de persones amb anorèxia o bulímia.