RECTIFICACIÓ, ANUL·LA L'ANTERIOR: XVII Jornada d'Immunitzacions per a professionals sanitaris

query_builder   13 febrer 2020 13:18

event_note Nota de premsa

RECTIFICACIÓ, ANUL·LA L'ANTERIOR: XVII Jornada d'Immunitzacions per a professionals sanitaris

Demà divendres, 14 de febrer a les 8.30 hores, se celebrarà la XVII Jornada d’Immunitzacions per a professionals sanitaris, a l’Aula Magna del Campus de Ciències de la Salut de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida, organitzat conjuntament per l’Atenció Primària de Lleida i l’Agència de Salut Pública (ASPCAT), amb el suport de l’Asociación Española de Vacunología. L’objectiu d’aquestes jornades és impulsar la formació continuada en vacunacions.

En l’edició d’enguany, es farà èmfasi en les novetats en vacunacions, per què algunes vacunes entren al calendari sistemàtic i altres no, els últims brots de xarampió i diferents aspectes de la vacunació antigripal. A les 11.30h es lliuraran els premis als centres amb millor cobertura de vacunació antigripal.

A les 11.00 hores, durant el descans, atendran als mitjans de comunicació Gloria Mirada, tècnica del Programa de Vacunacions del Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública a Lleida i Alt Pirineu i Aran; Pepi Estany, adjunta de direcció de l’EAP Artesa de Segre, i Pere Godoy, cap del Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública a Lleida i Alt Pirineu i Aran.

ATENCIÓ ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:

XVII Jornada d’Immunitzacions per a professionals sanitaris. Gloria Mirada, tècnica del Programa de Vacunacions del Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública a Lleida i Alt Pirineu i Aran; Pepi Estany, adjunta de direcció de l’EAP Artesa de Segre, i Pere Godoy, cap del Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública a Lleida i Alt Pirineu i Aran

DIA:

14 de febrer de 2020

HORA:

11.00 h

LLOC:

Aula Magna del Campus de Ciències de la Salut de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida

Carrer de Montserrat Roig, 2 – 25198 Lleida