L'Oficina d'Atenció Ciutadana de Girona posa en funcionament un nou espai d'Autoserveis assistits

query_builder   14 febrer 2020 14:20

event_note Nota de premsa

L'Oficina d'Atenció Ciutadana de Girona posa en funcionament un nou espai d'Autoserveis assistits

El dilluns 17 de febrer a les 10 h el delegat del Govern a Girona, Pere Vila, la subdirectora general d'Atenció Ciutadana, Núria Vives, el gerent de Serveis Comuns de la Generalitat a Girona, Jaume Torrent i la cap de l'Oficina d'Atenció Ciutadana a Girona, Mercè Nadal, presentaran el nou espai d'Autoserveis assistits de l'OAC de Girona.

Aquest espai posa a disposició de la ciutadania 5 autoserveis més amb escàner i impressora per, entre d’altres, informar-se, tramitar, participar, atendre les accions proactives (avisos, comunicacions) de la Generalitat de Catalunya o gestionar cites prèvies. En aquest cas, els autoserveis estaran assistits per una persona informadora de l’Oficina.

10:00|Presentació del nou espai d'Autoserveis assistits de l'OAC de Girona. OAC, Edifici de la Generalitat (pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

El delegat del Govern a Girona, Pere Vila, la subdirectora general d'Atenció Ciutadana, Núria Vives, el gerent de Serveis Comuns de la Generalitat a Girona, Jaume Torrent i la cap de l'Oficina d'Atenció Ciutadana a Girona, Mercè Nadal, presentaran el nou espai d'Autoserveis assistits de l'OAC de Girona.