La consellera Vilallonga participa en la presentació de l'ingrés de dos dibuixos de Gaudí al Museu Nacional d'Art

query_builder   14 febrer 2020 10:55

event_note Nota de premsa

La consellera Vilallonga participa en la presentació de l'ingrés de dos dibuixos de Gaudí al Museu Nacional d'Art

  • Les obres han estat adquirides pel Departament de Cultura gràcies a la Fundació Bancària “la Caixa”

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, participarà el proper dilluns, 17 de febrer, en la presentació de la incorporació al Museu Nacional d’Art de Catalunya de dos dibuixos d’Antoni Gaudí d’extraordinària importància i singularitat. Aquestes obres, adquirides pel Departament de Cultura gràcies a la col·laboració de la Fundació Bancària “la Caixa”, representen l’exterior i l’interior de l’església de la Colònia Güell, de Santa Coloma de Cervelló, i estan datades al voltant de 1908 i 1910.

La presentació tindrà lloc a les 10.30 hores a les sales d’art modern del Museu Nacional d’Art de Catalunya. A banda de la consellera Vilallonga, també hi participaran la directora general adjunta de la Fundació Bancària “la Caixa”, Elisa Durán, i el president del Museu Nacional d’Art de Catalunya, Miquel Roca.

10:30|La consellera Vilallonga participa en la presentació de la incorporació al Museu Nacional d'Art de Catalunya de dos dibuixos d'Antoni Gaudí. Sales d'art modern del Museu Nacional d'Art de Catalunya (Parc de Montjuïc, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, participarà en la presentació de la incorporació al Museu Nacional d’Art de Catalunya de dos dibuixos d’Antoni Gaudí.