El conseller Jordi Puigneró participa dilluns en l'obertura de la 25ena Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

query_builder   14 febrer 2020 12:22

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Puigneró participa dilluns en l'obertura de la 25ena Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

L’acte tindrà lloc el proper dilluns, 17 de febrer, a les 19.30 hores, a l’Auditori de Barcelona

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, participarà el proper dilluns, 17 de febrer, a les 19.30 hores en l’obertura de la 25ena Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, que organitzen l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicacions i el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya.

L’acte, que estarà conduit pel periodista Espartac Peran, tindrà lloc a l’Auditori de Barcelona.

Els mitjans de comunicació interessats a cobrir la gala s’hauran d’acreditar abans de les 13 hores de dilluns a l’adreça comunicacio@lanit.cat.

19:30|El conseller Puigneró participa en l'obertura de la 25ena Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica . Auditori de Barcelona (c. Lepant, 150) |Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, participarà en l’obertura de la 25ena Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, que organitzen l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicacions i el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya. A l'acte assistiran el secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació, Antoni Molons; el secretari general del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, Xavier Gatius; el secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer; la secretària d'Administració i Funció Pública, Annabel Marcos; el director general de Mitjans de Comunicació, Ignasi Genovès; el director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació, Lluís Juncà; la directora general de Societat Digital, Joana Barbany; el director general d'Innovació i Economia Digital, Dani Marco; la directora general de Funció Pública, Pilar Sorribas; la directora general d'Administració Digital, Ester Manzano; el director gerent del CTTI, Xavier Milà; la directora gerent del Consorci AOC, Marga Bonmatí, i el director de l'Agència de Ciberseguretat, Oriol Torruella.