ARTESANIA

Artesania Catalunya i el Museu del Disseny de Barcelona inauguren dijous la mostra "Rajoles i oficis. Propostes artesanes contemporànies"

query_builder   18 febrer 2020 11:43

event_note Nota de premsa

ARTESANIA

Artesania Catalunya i el Museu del Disseny de Barcelona inauguren dijous la mostra "Rajoles i oficis. Propostes artesanes contemporànies"

Exposició al Centre d'Artesania Catalunya
Exposició al Centre d'Artesania Catalunya
  • A les 18. 00 hores al centre d’Artesania Catalunya, la directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, i la directora del Museu del Disseny de Barcelona, Pilar Vélez, inauguren aquesta exposició que presenta una selecció de 14 rajoles d’oficis dels segles XVII al XIX i les contraposa a objectes de 40 destacats creatius contemporanis que utilitzen tècniques artesanes per materialitzar els seus projectes.
  • La mostra  es podrà  visitar fins el proper 26 d’abril.

La directora general de Comerç i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat (CCAM), Muntsa Vilalta, i la directora del Museu del Disseny de Barcelona, Pilar Vélez, inauguren el proper dijous 20 de febrer,  a les 18.00 hores al centre d’Artesania Catalunya ( Banys Nous, 11), la mostra temporal Rajoles i oficis. Propostes artesanes contemporànies.

La mostra és una selecció de 14 rajoles d’oficis dels segles XVII al XIX i les contraposa a objectes de 40 destacats creatius contemporanis que utilitzen tècniques artesanes per materialitzar els seus projectes. L’exposició es podrà visitar fins el proper 26 d’abril.

Aquesta coproducció “Rajoles i oficis. Propostes artesanes contemporànies”, s’emmarca en el conveni de col·laboració 2019-2023 que han impulsat la Generalitat, a través d’Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), i l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant el Museu del Disseny de Barcelona, que contempla diverses accions de promoció i foment del disseny i l’artesania.

Més informació de la mostra aquí

En el marc de la inauguració, també es presentarà el nou Flaix de tendències, que Artesania Catalunya dedica els propers mesos a la divulgació del disseny i creació de barrets artesanals, així com als materials i tècniques de l’ofici.

 

 

18:00|Inauguració de la mostra "Rajoles i oficis. Propostes artesanes contemporànies". Centre Artesania Catalunya ( c. Banys Nous, 11)|Barcelona (Barcelonès)

La directora general de Comerç i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat (CCAM), Muntsa Vilalta, i la directora del Museu del Disseny de Barcelona, Pilar Vélez, inauguraran la mostra temporal Rajoles i oficis. Propostes artesanes contemporànies.