Presentació del projecte de rehabilitació de la Casa deth Aro a Les (Val d'Aran) per al futur centre d'interpretació de les Festes deth Haro

query_builder   18 febrer 2020 17:09

event_note Nota de premsa

Presentació del projecte de rehabilitació de la Casa deth Aro a Les (Val d'Aran) per al futur centre d'interpretació de les Festes deth Haro

Demà, dimecres 19 de febrer, a les 16 hores, es presentarà el projecte arquitectònic de rehabilitació de la Casa deth Aro a Les (Val d’Aran), que ha d’acollir el futur centre d’interpretació de les Festes deth Haro, incloses en les Festes del Foc del Solstici d’Estiu als Pirineus, reconegudes i inscrites en la Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO el mes de desembre de 2015.

La presentació, que coincideix amb l’inici de les obres de rehabilitació de la Casa deth Aro, anirà a càrrec de la directora general del Patrimoni Cultural, Elsa Ibar; de l’alcalde de Les, Andreu Corts, i del director de projectes d’INCASÒL, Ferran Casanovas. L’explicació del projecte arquitectònic anirà a càrrec dels redactors del projecte i directors d’obra, Ares Cotela i Oriol Peus. La presentació comptarà també amb l’assistència de la conselhèra de Cultura e Lengua del Conselh Generau d’Aran, Maria Vergés, i del director dels Serveis Territorials a Lleida del Departament de Cultura, Miquel Àngel Cullerés.

16:00|Casa deth Aro. Ajuntament de Les ( pl. Ajuntament,1) |Les (Val d'Aran)

La directora general del Patrimoni Cultural, Elsa Ibar, presentarà el projecte arquitectònic de rehabilitació de la Casa deth Aro a Les.