El conseller El Homrani es reuneix amb una delegació del Govern d'Andorra per explicar el model català de protecció a la infància

query_builder   20 febrer 2020 10:03

event_note Nota de premsa

El conseller El Homrani es reuneix amb una delegació del Govern d'Andorra per explicar el model català de protecció a la infància

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies es trobarà amb el ministre andorrà d'Afers Socials, Habitatge i Joventut.

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, participarà aquest divendres en una reunió de treball amb una delegació del Govern d’Andorra, que vol conèixer el model del sistema català de protecció a la infància i l’adolescència, i a la que explicarà experiències de bones pràctiques. Encapçala la delegació andorrana el ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy.

Els mitjans podran prendre imatges a l’inici de la trobada. En acabar hi haurà una atenció als periodistes.

10:30|El conseller El Homrani es reuneix amb el ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut del Principat d'Andorra. Seu de Treball (c. Sepúlveda, 148)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, es reunirà amb una delegació del Govern d’Andorra encapçalada pel ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, per explicar el model de protecció a la infància de Catalunya. A l’inici es farà un mut i al final de la reunió hi haurà atenció als mitjans. El director general d'Afers Europeus i Mediterranis, Alfonso González Bondia, també assistirà a la reunió.