El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre presideix la reunió del Consell de Direcció de l'Administració de la Generalitat

query_builder   24 febrer 2020 14:05

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre presideix la reunió del Consell de Direcció de l'Administració de la Generalitat

  • Xavier Pallarés atendrà els mitjans de comunicació un cop finalitzi la reunió, a les 12.00 hores aproximadament.
El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, presideix demà dimarts, 25 de febrer, a les 09.30 hores, la sessió ordinària del Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre.

Un cop finalitzi la reunió, a les 12.00 hores aproximadament, Xavier Pallarés en farà una valoració dels temes més rellevants que s'hagin tractat durant la sessió. L'atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc a la mateixa seu de la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, carrer Montcada, 23 - Palau Abària - de Tortosa.

09:30|Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre. Delegació del Govern. Palau Abària ( c. Montcada, 23)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, presidirà la reunió ordinària del Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. Un cop finalitzi, cap a les 12h. aprox., atendrà els mitjans de comunicació.