La consellera Ester Capella visita Brians 1

query_builder   26 febrer 2020 09:21

event_note Nota de premsa

La consellera Ester Capella visita Brians 1

La consellera de Justícia, Ester Capella, visitarà divendres 28 de febrer, a les 10 del matí, el Centre Penitenciari Brians 1, situat a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), on presentarà un pla d’instal·lació de càmeres de seguretat per al conjunt dels centres penitenciaris. L’acompanyarà el secretari general de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, Amand Calderó.

 

Els mitjans que vulguin cobrir la visita hauran de ser a puntualment a les 10 h al Centre Penitenciari Brians 1. Els periodistes i els mitjans gràfics no podran sortir del recinte fins que no s’acabi la visita i la roda de premsa (aproximadament, a les 12.30 h).

Els mitjans interessats a assistir a la visita s’hauran d’acreditar a través del correu premsa.dj@gencat.cat abans de dijous 27 de febrer, a les 11 h, especificant-hi nom, cognoms, DNI i el mitjà de comunicació.

                  

 

ACTE:

La consellera de Justícia, Ester Capella, visita el CP Brians 1

 

DIA:

 

Divendres 28 febrer de 2020

HORA i LLOC:

 

 

10 h Els mitjans de comunicació han de ser a la porta principal del CP Brians 1, carretera de Martorell a Capellades, km 23, de Sant Esteve Sesrovires.

12.30 h aprox. Sortida del recinte.

 

   

 

 

 

 

 

10:00|La consellera Capella visita Brians 1. Centre Penitenciaria Brians 1 ( ctra. de Martorell a Capellades, km 23) |Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat)

La consellera de Justícia, Ester Capella, visitarà el Centre Penitenciari Brians 1 on presentarà un pla d’instal·lació de càmeres de seguretat per al conjunt dels centres penitenciaris. L’acompanyarà el secretari general de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, Amand Calderó. Els mitjans que vulguin cobrir la visita hauran de ser a puntualment a les 10 h al Centre Penitenciari Brians 1. Els periodistes i els mitjans gràfics no podran sortir del recinte fins que no s’acabi la visita i la roda de premsa (aproximadament, a les 12.30 h). Els mitjans interessats a assistir a la visita s’hauran d’acreditar a través del correu premsa.dj@gencat.cat abans de dijous 27 de febrer, a les 11 h, especificant-hi nom, cognoms, DNI i el mitjà de comunicació.