La consellera Chacón presenta el programa de suport a la indústria de la mobilitat i de l'automoció

query_builder   26 febrer 2020 14:32

event_note Nota de premsa

La consellera Chacón presenta el programa de suport a la indústria de la mobilitat i de l'automoció

  • La titular d’Empresa i Coneixement també donarà a conèixer l’estudi sobre l’impacte del vehicle elèctric en la cadena principal de la indústria catalana de l’automoció
  • La roda de premsa tindrà lloc a les 11:00 hores a la seu del Departament d’Empresa i Coneixement (Passeig de Gràcia, 105. Barcelona)

Demà, dijous 27 de febrer de 2020, a les 11:00 hores, la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, acompanyada per la directora general d’Indústria, Matilde Villarroya, presentarà en roda de premsa el programa de suport a la indústria de la mobilitat i de l’automoció. La consellera Chacón també donarà a conèixer l’estudi sobre l’impacte del vehicle elèctric en la cadena principal de la indústria catalana de l’automoció. L’acte tindrà lloc a la seu del Departament d’Empresa i Coneixement (Passeig de Gràcia, 105. Barcelona).

El sector de l’automoció té un pes molt important en l’economia catalana. En concret, aquest sector genera a Catalunya 143.000 llocs de treball directes i indirectes i factura 23.800 milions d’euros, xifra que representa més del 10% del PIB del país. Amb més de 10.800 empreses que s’hi dediquen, les exportacions catalanes d’aquest sector representen el 23,2% del total de l’Estat espanyol. (FONT: CIAC + DGI – ACCIÓ en base a INE i ICEX).

11:00|La consellera Chacón presenta el programa de suport a la indústria de la mobilitat i de l'automoció. Pg. de Gràcia, 105|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, acompanyada per la directora general d’Indústria, Matilde Villarroya, presentarà en roda de premsa el programa de suport a la indústria de la mobilitat i de l’automoció. La consellera Chacón també donarà a conèixer l’estudi sobre l’impacte del vehicle elèctric en la cadena principal de la indústria catalana de l’automoció.