El conseller Calvet visita els treballs per a reparar els danys del temporal Gloria al pont de la Tordera a Malgrat de Mar i al port d'Arenys

query_builder   27 febrer 2020 15:04

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet visita els treballs per a reparar els danys del temporal Gloria al pont de la Tordera a Malgrat de Mar i al port d'Arenys

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visitarà demà, 28 de febrer, els treballs que s’estan duent a terme per a reparar els danys del temporal Gloria al pont del riu Tordera a la carretera entre Malgrat de Mar i Blanes, i al port d’Arenys de Mar, al Maresme. 

En primer lloc, a les 11h, el conseller visitarà l’obra que s’ha iniciat per a reconstruir el pont de la Tordera, a la carretera de Malgrat de Mar (BV-6001), malmès pel temporal Gloria, juntament amb l’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín. Després d’una explicació tècnica sobre els treballs en marxa, s’atendrà els mitjans de comunicació.

 

Posteriorment, a les 11,45h, el conseller Calvet es traslladarà al port d’Arenys de Mar, on veurà, acompanyat de l’alcaldessa, Annabel Moreno, l’àrea afectada pel temporal a la zona Portinyol. Així mateix, visitarà el nou tram de passeig elevat, a la zona de Ponent. Finalitzada la visita, el conseller atendrà els mitjans.

11:00|El conseller Calvet visita els treballs per a reparar els danys del temporal Gloria al pont de la Tordera a Malgrat de Mar i al port d'Arenys. Pont riu Tordera BV-6001, km 5|Malgrat de Mar (Maresme)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visitarà els treballs que s’estan duent a terme per a reparar els danys del temporal Gloria al pont del riu Tordera a la carretera entre Malgrat de Mar i Blanes, i al port d’Arenys de Mar, al Maresme. L'acompanyarà el delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez.