El conseller Calvet participa en la presentació a Barcelona del Pacte Verd Europeu

query_builder   28 febrer 2020 11:20

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet participa en la presentació a Barcelona del Pacte Verd Europeu

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, introduiran, dilluns vinent, la presentació del Pacte Verd i les mesures per dotar Europa d’una llei climàtica, que realitzarà la directora de Mercats de Carboni Europeus i Internacionals de la Comissió Europea, Beatriz Yordi.

L’acte s’emmarca en l’acte de presentació del Pacte Verd que fan les institucions europees a Barcelona, la mateixa setmana que la Comissió mostrarà la seva proposta legislativa per convertir Europa en el primer continent climàticament neutre el 2050.

 

12:00|El conseller Calvet participa en la presentació a Barcelona del Pacte Verd Europeu. Auditori de La Pedrera ( pg. de Gràcia, 92)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, introduiran la presentació del Pacte Verd i les mesures per dotar Europa d’una llei climàtica, que realitzarà la directora de Mercats de Carboni Europeus i Internacionals de la Comissió Europea, Beatriz Yordi.