El president Torra acompanyarà demà el president Puigdemont a l'acte del Consell de la República a Perpinyà

query_builder   28 febrer 2020 16:10

settings_input_antenna Convocatòria

El president Torra acompanyarà demà el president Puigdemont a l'acte del Consell de la República a Perpinyà

  • Prèviament, el president Torra, juntament amb el president Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, seran rebuts a l'Ajuntament de Perpinyà i al Consell Departamental dels Pirineus Orientals
  • A les 18.30 hores, el president Torra oferirà una recepció al president Puigdemont i als consellers Comín i Ponsatí a la Casa de la Generalitat a Perpinyà


El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyarà demà, dissabte 29 de febrer, el president Carles Puigdemont i els consellers Toni Comín i Clara Ponsatí a l’acte “La República al centre (del món)”, que el Consell de la República celebrarà a Perpinyà.

El programa oficial del president Torra començarà a les 9 hores, a l’Ajuntament de Perpinyà, on, juntament amb el president Puigdemont i els membres del Consell per a República, seran rebuts per l’alcalde del municipi, Jean-Marc Pujol, que els oferirà una recepció oficial.

El cap del Govern i el president Puigdemont signaran el Llibre d’Honor del municipi i hi haurà intervencions de Pujol, Torra i Puigdemont.

Nota: Degut a la limitació d’espai, Televisió de Catalunya i l’Agència Catalana de Notícies oferiran les imatges de la trobada a l’interior de l’Ajuntament en règim de pool. TV3 penjarà la senyal en directe a Collserola i a FORTA ( per a qualsevol dubte, cal consultar amb Anna Maria López, de Producció, al 93 499 96 00), i l’ACN, un cop acabi l’acte, penjarà el vídeo i les fotografies al següent enllaç: http://pool.acn.cat
Des d‘aquest Gabinet de premsa també es distribuiran fotografies de la recepció.

En acabar l’audiència, les autoritats es traslladaran al Pati del consistori on tots els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges.

Seguidament, la comitiva es desplaçarà a la seu del Consell Departamental dels Pirineus Orientals. La presidenta, Hermeline Malherbe-Laurent, oferirà una recepció, que comptarà amb la seva intervenció i amb unes paraules dels presidents Puigdemont i Torra.

A les 12 del migdia, al Parc de les Exposicions de Perpinyà, començarà l’acte del Consell per la República, amb la presència del cap de l'Executiu entre d'altres autoritats. Hi intervindran el president Puigdemont, els consellers Toni Comín i Clara Ponsatí, i l’escriptor Joan Lluís Lluís, com a representant de la Delegació del Consell a la Catalunya Nord.

Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte, s’haurà d'acreditar prèviament davant del Consell per la República.

El programa oficial es reprendrà a les 18.30 hores. El president Torra rebrà oficialment a la Casa de la Generalitat de Perpinyà el president Puigdemont i els consellers Comín i Ponsatí.  

Acompanyats del director de la Casa de la Generalitat, Josep Puigverd, Quim Torra i Carles Puigdemont, així com els consellers a l’exili, mantindran una reunió.

Nota: Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici de la trobada. Per identificar-se, caldrà que mostrin el carnet del mitjà, acompanyat del DNI, a l'entrada de l'edifici. En cas de no disposar d'aquesta documentació, caldrà que enviïn un correu a premsa.president@gencat.cat, indicant nom i cognoms, mitjà i tasca que es desenvolupa.

 

Visita al Camp de Rivesaltes

La visita del president Torra a la Catalunya Nord continuarà diumenge, 1 de març. A les 10.30 hores, el cap de l’Executiu es traslladarà al Memorial del Camp de Rivesaltes, un espai de referència de la història de l'internament i dels desplaçaments forçats a França.

El president, acompanyat del director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Josep Puigverd, i de la directora del Memorial, farà una visita als diferents espais expositius, situats tant a l'interior com a l'exterior.

Els mitjans gràfics que vulguin cobrir el recorregut hauran d'acreditar-se prèviament davant d'aquest gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat.

Visita institucional del president Torra a Perpinyà

El president de la Generalitat, Quim Torra, farà una visita institucional a Perpinyà.

  • 09:00|Recepció oficial a l'Ajuntament. Place de la Loge|Perpinyà (Catalunya Nord)

    L'alcalde de Perpinyà, Jean-Marc Pujol, oferirà una recepció oficial al president de la Generalitat, al president Puigdemont i als consellers Toni Comín i Clara Ponsatí. El cap del Govern i el president Puigdemont signaran el Llibre d’Honor i hi haurà intervencions de Pujol, Torra i Puigdemont.

    Nota: Degut a la limitació d’espai, Televisió de Catalunya i l’Agència Catalana de Notícies oferiran les imatges de la trobada a l’interior de l’Ajuntament en règim de pool. TV3 penjarà la senyal en directe a Collserola i a FORTA ( per a qualsevol dubte, cal consultar amb l’Anna Maria López, de producció, al 93.499.96.00), i l’ACN, un cop acabi l’acte, penjarà el vídeo i les fotografies al següent enllaç: http://pool.acn.cat

    Des d‘aquest Gabinet de premsa també es distribuiran fotografies de la recepció.

  • 10:00|Recepció oficial al Consell Departamental dels Pirineus Orientals . Quai Sadi Carnot, 24|Perpinyà (Catalunya Nord)

    La presidenta del Consell Departamental dels Pirineus Orientals, Hermeline Malherbe-Laurent, oferirà una recepció oficial al president Torra i al president Puigdemont, que també comptarà amb l'assistència dels consellers Comín i Ponsatí.

  • 12:00|Acte del Consell per la República. Parc de les Exposicions (esplanada al costat del Recinte firal Palau de les Exposicions)|Perpinyà (Catalunya Nord)

    El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de diversos consellers del Govern, assistirà a l’acte del Consell per la República “La República al centre (del món)”. Hi intervindran el president Carles Puigdemont, els consellers Toni Comín i Clara Ponsatí, i l’escriptor Joan Lluís Lluís, com a representant de la Delegació del Consell a la Catalunya Nord.

    Nota: Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte, s’hauran d'acreditar prèviament davant del Consell per la República.

  • 18:30|Recepció oficial del president Torra al president Puigdemont. Casa de la Generalitat (Rue de la Fusterie, 1)|Perpinyà (Catalunya nord)

    El president Quim Torra rebrà oficialment a la Casa de la Generalitat de Perpinyà el president Carles Puigdemont i els consellers Toni Comín i Clara Ponsatí. Acompanyats del director de la Casa de la Generalitat, Josep Puigverd, Quim Torra i Carles Puigdemont, així com els consellers a l’exili, mantindran una reunió.

    Nota: Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici de la trobada. Per identificar-se, caldrà que mostrin el carnet del mitjà, acompanyat del DNI, a l'entrada de l'edifici. En cas de no disposar d'aquesta documentació, caldrà que enviïn un correu a premsa.president@gencat.cat, indicant nom i cognoms, mitjà i tasca que es desenvolupa.