Acord amb 8 ajuntaments de l'Empordà per a la promoció conjunta del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

query_builder   27 febrer 2020 09:01

event_note Nota de premsa

Acord amb 8 ajuntaments de l'Empordà per a la promoció conjunta del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

La secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, signa divendres, 28 de febrer, un conveni amb vuit ajuntaments de l’Alt i Baix Empordà, per a la promoció turística conjunta dels valors naturals del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, com a motor econòmic de la zona.

Concretament, signaran l’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí; de Pals, Carles Pi i Renart; de l’Escala, Víctor Puga; de Bellcaire d’Empordà, Cecília Barnosell; de Fontanilles, Salvador Coll; de Gualta, Jaume Fontdevila; de Palau-sator, Joan Sabrià, i d’Ullà, Josep López Ruiz.

L’acte tindrà lloc al Museu de la Mediterrània (C. d’Ullà, 31. Torroella de Montgrí), a les 10 hores.

10:00|Acord amb 8 ajuntaments de l'Empordà per a la promoció conjunta del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Museu de la Mediterrània ( c. d'Ullà, 31)|Torroella de Montgrí (Baix Empordà)

La secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, signarà un conveni amb vuit ajuntaments de l’Alt i Baix Empordà, per a la promoció turística conjunta dels valors naturals del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, com a motor econòmic de la zona.