Presentació de les millores al servei de transport públic en bus entre Sant Feliu de Guíxols i Girona

query_builder   27 febrer 2020 14:56

event_note Nota de premsa

Presentació de les millores al servei de transport públic en bus entre Sant Feliu de Guíxols i Girona

El director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, presentarà demà, 28 de febrer, les millores del transport públic en bus entre Sant Feliu de Guíxols i Girona juntament amb els alcaldes dels municipis per on transcorre la línia. També participaran a l’acte representants de l’empresa Teisa que opera el servei que a partir d’ara es perllonga fins al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt, on hi ha l’Hospital Santa Caterina.

L’acte tindrà lloc, a partir de les 11 hores, al Passeig de Mar, davant de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols on es farà una foto de família amb un dels busos que opera aquest servei. Posteriorment, es traslladaran a la sala de plens del consistori.

11:00|Presentació de les millores al servei de transport públic en bus entre Sant Feliu de Guíxols i Girona . Passeig del Mar, davant de l'Ajuntament (pl. del Mercat, 6-9)|Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)

El director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, presentarà les millores del transport públic en bus entre Sant Feliu de Guíxols i Girona juntament amb els alcaldes dels municipis per on transcorre la línia. També participaran a l’acte representants de l’empresa Teisa que opera el servei que a partir d’ara es perllonga fins al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt, on hi ha l’Hospital Santa Caterina.