Acte institucional en commemoració del Dia Internacional de les Dones a les Terres de l'Ebre

query_builder   3 març 2020 12:30

event_note Nota de premsa

Acte institucional en commemoració del Dia Internacional de les Dones a les Terres de l'Ebre

El delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, juntament amb l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé; el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, i la coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones, Carme Valls, presideixen l'acte institucional en commemoració del Dia Internacional de les Dones aquest dijous, 5 de març, a les 10.00 hores a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

Com en els darrers anys, l'organització de l'acte compta amb la col·laboració i participació dels centres educatius de la comarca del Baix Ebre, amb pràcticament 550 persones de 9 escoles i més de 400 alumnes, alguns dels quals participen en la lectura de la Declaració Institucional. En aquesta edició, les escoles Sant Llàtzer i el Temple de Tortosa, Mestre Marcel·lí Domingo de Roquetes i l'Institut Escola Daniel Mangrané de l'EMD Jesús representaran contes no sexistes, adreçats a l'alumnat assistent. Per finalitzar l'acte, actuaran uns 20 alumnes de l'Escola de danda Dance&Fun de Tortosa. La jornada pretén ser un acte de prevenció i sensibilització.

Abans de l'inici de l'acte, a les 09.45h aproximadament i al mateix Auditori Felip Pedrell, es farà una atenció als mitjans de comunicació.

10:00|Commemoració del Dia Internacional de les Dones. Auditori Felip Pedrell ( Jardins Salvador Videllet, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, presidirà l'acte institucional en commemoració del Dia Internacional de les Dones a les Terres de l'Ebre. L'acompanyaran l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé; el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, i la coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones de les Terres de l'Ebre, Carme Valls. La directora territorial de Treball, Afers Socials i Famílies a les Terres de l'Ebre, Rosanna Fatsini, assistirà a l'acte.