La Generalitat es reuneix amb els alcaldes de la part baixa de la Conca de La Tordera afectats pel temporal Gloria

query_builder   3 març 2020 17:12

event_note Nota de premsa

La Generalitat es reuneix amb els alcaldes de la part baixa de la Conca de La Tordera afectats pel temporal Gloria

La reunió, convocada pels delegats territorials del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez, i de Girona, Pere Vila, tindrà lloc a l’Ajuntament d’Hostalric ( carrer Raval, 45), el proper 5 de març a les 12.00 hores.

 D’aquesta manera quedarà constituïda la comissió territorial de la part baixa de la Conca de la Tordera dins del Programa de coordinació de les mesures postemergències aprovat pel Govern el passat 29 de gener.

El Programa estableix la creació de taules territorials per zones afectades. Per tal de ser més eficients i poder fer una intervenció i coordinació més àgil, s’ha decidit crear-les més enllà de les divisions administratives.

Així, la reunió de dijous a una de les àrees més perjudicades pel temporal Gloria degut al desbordament de la Tordera servirà per repassar les línies d'actuació establertes i coordinar tots els agents que participen en la recuperació de la normalitat. Aquesta taula és la concreció territorial iniciada el passat 21 de febrer quan es va constituir el gabinet de coordinació del Govern de la Generalitat en situacions de postemergència a les Terres de l’Ebre.

Els municipis convocats per aquest dijous corresponen als de la part baixa de la conca de la Tordera i són Malgrat de Mar, Tordera, Palafolls (de la demarcació de Barcelona) i Hostalric, Blanes, Arbúcies, Massanes, Riells i Viabrea, Fogars de la Selva i Sant Feliu de Buixalleu (de la de Girona). També s’han convocat les Diputacions de Barcelona i Girona, els Consells Comarcals de la Selva i el Maresme, la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

A la reunió assistiran representants dels departaments de Presidència; Treball, Afers Socials i Famílies; Vicepresidència, Economia i Hisenda; Territori i Sostenibilitat; Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació; Empresa i Coneixement; Salut; Interior i departament d’Educació.

 A les 13.00 hores els mitjans gràfics podran entrar a prendre imatges i quan acabi la reunió hi haurà atenció als mitjans de comunicació.

 

12:00|La Generalitat es reuneix amb els alcaldes de la part baixa de la Conca de La Tordera afectats pel temporal Glòria. Ajuntament d'Hostalric ( c. Raval, 45)|Hostalric (Selva)

El delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez, i el delegat del Govern a Girona, Pere Vila, es reuniran amb els alcaldes dels municipis de la part baixa de la Conca de La Tordera afectats pel temporal Gloria.