L'impuls de l'emprenedoria digital femenina centra la 'Jornada DonaTIC' organitzada per Polítiques Digitals amb motiu del 8M

query_builder   5 març 2020 10:30

event_note Nota de premsa

L'impuls de l'emprenedoria digital femenina centra la 'Jornada DonaTIC' organitzada per Polítiques Digitals amb motiu del 8M

El conseller Jordi Puigneró i la directora general de Societat Digital, Joana Barbany, presentaran les accions que el Govern emprendrà en el marc del nou Pla DonaTIC per fomentar el lideratge femení en el món tecnològic.
La Jornada DonaTIC tindrà lloc demà divendres, 6 de març, de 10 a 12h a l’Edifici Balmes de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública se suma a la setmana de celebració del 8M, Dia Internacional de la Dona, amb la Jornada DonaTIC, que tindrà lloc demà divendres, 6 de març, de 10 a 12h, a l’Edifici Balmes de la UPF (Carrer de Balmes, 132).

El conseller Jordi Puigneró presidirà la jornada, durant la qual es presentaran les línies estratègiques i objectius del nou Pla DonaTIC, així com les accions previstes per assolir-los, posant un especial èmfasi en l’impuls de l’emprenedoria digital femenina com a instrument d’apoderament i lideratge de les dones en l’àmbit tecnològic.

La jornada comptarà amb la presentació del nou Pla DonaTIC a càrrec de la directora general Joana Barbany; una taula de debat sobre emprenedoria i lideratge amb el conseller Jordi Puigneró i Anna Gener, presidenta i CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona; i la ponència ‘Digital thinking’ de Lluís Soldevila, expert en motivació i lideratge digital.

10:00|El conseller Puigneró assisteix a la jornada DonaTIC sobre l'impuls de l'emprenedoria digital femenina . UPF - Edifici Balmes ( c.de Balmes, 132)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, presidirà la jornada on es presentaran les línies estratègiques i els objectius del nou Pla DonaTIC sobre l'impuls de l'emprenedoria digital femenina. La jornada comptarà amb la presentació del nou Pla DonaTIC a càrrec de la directora general Joana Barbany; una taula de debat sobre emprenedoria i lideratge amb el conseller Jordi Puigneró i Anna Gener, presidenta i CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona; i la ponència ‘Digital thinking’ de Lluís Soldevila, expert en motivació i lideratge digital. A l'acte assistiran el secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer; el director general d'Innovació i Economia Digital, Dani Marco; la directora general de Societat Digital, Joana Barbany; la directora general d'Administració Digital, Ester Manzano; la directora gerent del Consorci d'Administració Oberta de Catalunya, Marga Bonmatí, i el director general de l'Agència de Ciberseguretat, Oriol Torruella.