Visita per a mitjans de comunicació a les excavacions del teatre romà de Tarragona

query_builder   5 març 2020 11:10

event_note Nota de premsa

Visita per a mitjans de comunicació a les excavacions del teatre romà de Tarragona

Demà, divendres 6 de març, a les 10.30 hores, es realitzarà una visita a les excavacions que s’estan duent a terme a la zona de l’escena del teatre romà de Tarragona, adreçada a mitjans de comunicació.

Les excavacions, que es van iniciar a finals del mes de gener passat, formen part de la  segona fase del projecte de recuperació i posada en valor del monument. Les tasques arqueològiques se centren a la zona de l’hyposcaenium, l’àrea que quedava per sota del prosceni on hi havia la tramoia del teatre, i també es realitzaran sondeigs a les àrees annexes del monument.

La visita anirà a càrrec del director de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, Josep Manuel Rueda; de la directora del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, Mònica Borrell; de la cap del Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Direcció General de Patrimoni Cultural, Maite Miró, i dels responsables científics del projecte, els arqueòlegs Jacinto Sánchez i Maria Adserias.

10:30|Visita al teatre romà de Tarragona . Teatre romà (c.Sant Magí, 1)|Tarragona (Tarragonès)

El director de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, Josep Manuel Rueda, realitzarà una visita a les excavacions que s’estan duent a terme a la zona de l’escena del teatre romà de Tarragona, adreçada a mitjans de comunicació.