Acte institucional conjunt amb motiu del Dia Internacional de les Dones

query_builder   5 març 2020 11:41

event_note Nota de premsa

Acte institucional conjunt amb motiu del Dia Internacional de les Dones

El dissabte 7 de març, a les 12 h, l’Auditori Josep Irla de l’Edifici de la Generalitat a Girona, acollirà l’acte institucional amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que organitzen conjuntament la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Girona.

Durant l’acte, les tres institucions faran un reconeixement públic a les dones que treballen als cossos d’emergències de comarques gironines; Agents Rurals, Agrupació de Defensa Forestal, Bombers de la Generalitat, Creu Roja, Mossos d’Esquadra, Policies Locals, Protecció Civil i Sistema d’Emergències Mèdiques. Precisament la directora del SEM a Girona pronunciarà la conferència  "La dona en el món de les emergències".

L’acte comptarà amb la participació del delegat del govern a Girona, Pere Vila; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones, Fina Surina, i la vicepresidenta tercera de la Diputació de Girona, Maria Puig.

12:00|Acte institucional conjunt amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Auditori Josep Irla de l'Edifici de la Generalitat (pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

El delegat del Govern a Girona, Pere Vila; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la directora territorial de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona, Marta Casacuberta; la coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones, Fina Surina;  i la vicepresidenta tercera de la Diputació de Girona, Maria Puig, participaran en l'acte institucional conjunt amb motiu del Dia Internacional de les Dones.