CONSUM

La Generalitat presentarà dilluns el Balanç d'Actuacions 2019 de l'Agència Catalana del Consum, en matèria de defensa dels drets de les persones consumidores

query_builder   6 març 2020 11:38

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat presentarà dilluns el Balanç d'Actuacions 2019 de l'Agència Catalana del Consum, en matèria de defensa dels drets de les persones consumidores

El proper dilluns 9 de març, a les 10:00 hores, el secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Coneixement, Joaquim Ferrer, i la directora de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Beth Abad, presentaran el balanç d’actuacions de l’any 2019 de l’Agència Catalana del Consum, en matèria de defensa dels drets de les persones consumidores a Catalunya. La presentació tindrà lloc a la seu del Departament d’Empresa i Coneixement (Passeig de Gràcia, 105).

En aquest marc es donaran a conèixer les accions dutes a terme per l’ACC al llarg de l’any passat, en relació a les sancions imposades; consultes, denúncies i reclamacions ateses; mediacions i arbitratges realitzats i els productes retirats, entre d’altres actuacions.

 

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________ 

10:00|Presentació del Balanç d'Actuacions 2019 de l'Agència Catalana del Consum. Departament d'Empresa i Coneixement ( pg. de Gràcia, 105)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Coneixement, Joaquim Ferrer, i la directora de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Beth Abad, presentaran el balanç d’actuacions de l’any 2019 de l’Agència Catalana del Consum.