El conseller d'Educació presideix el 50è Aniversari de l'Escola Dr. Samaranch i Fina de Santa Margarida i els Monjos

query_builder   6 març 2020 17:13

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació presideix el 50è Aniversari de l'Escola Dr. Samaranch i Fina de Santa Margarida i els Monjos

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, presidirà demà l’acte de celebració del 50è Aniversari de l’Escola Dr. Samaranch i Fina de la població de Santa Margarida i els Monjos. Prèviament, a les 12h, el titular d’Educació arribarà al centre educatiu per fer un recorregut per les seves les instal·lacions. Ho farà acompanyat de l’alcaldessa de Santa Margarida, Imma Ferret, i de la directora dels Serveis Territorials d’Educació a Barcelona Comarques, Montserrat Domingo.

 

L’acte de commemoració començarà a les 12.30h amb la benvinguda de la directora del centre, Teresa Sadurní. També hi intervindran l’alcaldessa Ferret i el conseller Bargalló, qui clourà l’acte. Seguidament, es durà a terme una demostració dels balls folklòrics del municipi (ball de panderetes i ball de bastons) i, per acabar, una actuació musical de la cançó d’aniversari interpretada pels alumnes de la Coral de l’Escola.

12:00|El conseller Bargalló presideix la celebració del 50è Aniversari de l'Escola Dr. Samaranch i Fina. Av. de Mas Catarro, 1|Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès)

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, presidirà l'acte de celebració dels 50è Aniversari de l'Escola Dr. Samaranch i Fina.