ATENCIÓ! CONVOCATÒRIA ANUL·LADA. Presentació de l'informe FORESTime, sobre 25 anys de canvis dels serveis ecosistèmics dels boscos de Catalunya

query_builder   10 març 2020 11:12

event_note Nota de premsa

ATENCIÓ! CONVOCATÒRIA ANUL·LADA. Presentació de l'informe FORESTime, sobre 25 anys de canvis dels serveis ecosistèmics dels boscos de Catalunya

La directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic del Departament de Territori i Sostenibilitat, Mercè Rius, i el director del CREAF, Joan Pino, obriran el dimecres, 11 de març, a les 11 hores, a la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat, a Barcelona, la jornada de presentació de l’informe FORESTime, sobre 25 anys de canvis dels serveis ecosistèmics dels boscos de Catalunya.

L’informe és un encàrrec de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC) al CREAF per disposar d’una aproximació dels impactes del canvi global sobre els boscos i completa les conclusions de l’informe forESmap, de l’any 2016, i forESCale, de 2017.

11:00|Presentació de l'informe FORESTime, sobre 25 anys de canvis dels serveis ecosistèmics dels boscos de Catalunya. Sala d'actes ( av. Josep Tarradellas, 2-6)|Barcelona (Barcelonès)

La directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic del Departament de Territori i Sostenibilitat, Mercè Rius, i el director del CREAF, Joan Pino, obriran la jornada de presentació de l’informe FORESTime, sobre 25 anys de canvis dels serveis ecosistèmics dels boscos de Catalunya.