El conseller Jordi Puigneró participa en la presentació del futur centre de serveis de NetApp a Barcelona

query_builder   10 març 2020 11:25

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Puigneró participa en la presentació del futur centre de serveis de NetApp a Barcelona

L’acte es farà demà dimecres, a les 10 hores, a l’hotel H10 Boutique

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, participarà demà dimecres, 11 de març, a les 10.00 hores en l’acte de presentació del futur centre de serveis de NetApp, a l’hotel H10 Boutique de plaça Catalunya, 7.

A les 9.30 hores, Puigneró es reunirà amb la direcció de l’empresa i visitarà les oficines de la seu de plaça Catalunya, 1. NetApp és una empresa californiana híbrida líder en serveis de gestió de dades i de núvols.

10:00|El conseller Puigneró participa en la presentació del futur centre de serveis de NetApp a Barcelona . Hotel H10 Boutique ( pl. Catalunya, 7)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, participarà en l’acte de presentació del futur centre de serveis de NetApp. Abans, a les 9.30 hores, Puigneró es reunirà amb la direcció de l’empresa i visitarà les oficines de la seu de plaça Catalunya, 1. A l'acte l'acompanyarà el secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer. NetApp és una empresa californiana híbrida líder en serveis de gestió de dades i de núvols.