Salut explicarà els detalls del primer assaig clínic que es farà a Catalunya per tractar el coronaviurs SARS-Cov-2

query_builder   15 març 2020 17:33

settings_input_antenna Convocatòria

Salut explicarà els detalls del primer assaig clínic que es farà a Catalunya per tractar el coronaviurs SARS-Cov-2

  • La roda, que començarà a les 10h., es podrà seguir per via telemàtica
El Departament de Salut farà avui, dilluns 16 de març, una roda de premsa sobre el primer assaig clínic que es farà a Catalunya per tractar el coronavirus SARS-CoV-2. La consellera de Salut, Alba Vergés; el director general de Recerca i Innovació en Salut, Robert Fabregat; el director de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries (AQuAS) del Departament, César Velasco; i l’investigador Oriol MItjà, de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol, explicaran a partir de les 10 del matí tots els detalls d’aquest primer assaig clínic, que es posarà en marxa aquest dilluns.

La roda es podrà seguir per via telemàtica a través d’aquest enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=BYQbLsRkESQ


Un cop finalitzada els periodistes que ho vulguin podran descarregar-se el vídeo des d’aquest altre enllaç:

https://drive.google.com/open?id=1IJM9VS5cbuIYQ4V7GeKSptn39plwPYZ3

Tots els periodistes que vulguin fer preguntes, hauran d’entrar amb el seu usuari de Youtube i escriure la qüestió al xat, juntament amb nom i cognoms, i també el del mitjà de comunicació.

10:00|La consellera Vergés explica els detalls del primer assaig clínic que es farà a Catalunya per tractar el coronaviurs SARS-Cov-2. Departament de Salut (Trav. de les Corts, 131. Edifici Ave Maria)|Barcelona (Barcelonès)

El Departament de Salut farà una roda de premsa sobre el primer assaig clínic que es farà a Catalunya per a tractar el coronavirus SARS-CoV-2. La consellera de Salut, Alba Vergés; el director general de Recerca i Innovació en Salut, Robert Fabregat; el director de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries (AQuAS) del Departament, César Velasco; i l’investigador Oriol MItjà, de l’Institu de Recerca Germans Trias i Pujol, explicaran tots els detalls d’aquest primer assaig clínic que es posarà en marxa aquest dilluns.