El president Torra convoca per demà dissabte un Consell Executiu extraordinari

query_builder   1 maig 2020 19:47

event_note Nota de premsa

El president Torra convoca per demà dissabte un Consell Executiu extraordinari

  • Tindrà lloc a les 12.00 hores per videoconferència
  • El cap de l’Executiu, acompanyat del vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, compareixerà a les 15.00 hores per explicar els acords que s’hagin pres en la reunió

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha convocat per demà, dissabte 2 de maig, a les 12.00 hores, un Consell Executiu extraordinari, que es farà per via telemàtica.

El cap de l’Executiu, acompanyat del vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, compareixerà a les 15.00 hores per explicar els acords que s’hagin pres en la reunió.

Els mitjans que vulguin participar en la compareixença i no estiguin actualment a la base de dades de les rodes de premsa telemàtiques del Govern, s’hauran d’acreditar enviant un correu, des d’una adreça de correu corporatiu, especificant el nom i els cognoms, el mitjà, i el telèfon mòbil. Cal que l’acreditació s’enviï abans de les 11:00 hores.  

Degut a la situació excepcional que viu el país originada per COVID-19, i seguint les recomanacions que indiquen les autoritats sanitàries, no es podrà fer el mut de la reunió, però TV3 distribuirà en règim de pool imatges de l’inici, a través del repetidor de Collserola i d’FTP. Des d’aquest Gabinet de Comunicació també s’enviaran fotografies.

 

12:00|Consell Executiu extraordinari. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà un Consell Executiu extraordinari, que es farà per via telemàtica. Posteriorment, el cap de l’Executiu, acompanyat del vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, compareixerà a les 15.00 hores per explicar els acords que s’hagin pres en la reunió.