El conseller Buch informa de les accions dels Mossos d'Esquadra per protegir les persones amb alzheimer durant el confinament

query_builder   22 maig 2020 17:28

event_note Nota de premsa

El conseller Buch informa de les accions dels Mossos d'Esquadra per protegir les persones amb alzheimer durant el confinament

El conseller d’Interior, Miquel Buch, acompanyat de la inspectora dels Mossos d’Esquadra, Montse Escudé, i la presidenta de la Federació de Familiars Malalts d’Alzheimer (FAFAC), Immaculada Fernández, compareixerà el proper dilluns, 25 de maig, a les 13.00 hores, en roda de premsa telemàtica per informar de les accions dels Mossos d’Esquadra per protegir les persones amb alzheimer durant el confinament.

Unes hores abans de l’inici de la roda de premsa us enviarem l’enllaç i la contrasenya per accedir-hi. Les proves de so es faran una hora abans que comenci.


Us recordem les normes de funcionament de ZOOM.


  • Recordeu que cal activar el micròfon i la càmera.
  • Demanem que utilitzeu com a nom d’usuari el vostre nom i el del mitjà per identificar-vos  (mitjançant el botó "Renombrar" una vegada iniciada la sessió).
  • Un cop comenci la roda de premsa, podreu demanar la paraula a través del xat que es troba a la part dreta de la pantalla, posant el vostre nom i el mitjà al qual representeu.
  • Mitjançant l’emissió us presentarem i us donaran entrada per fer la pregunta i automàticament se us activarà el micro. 
  • Es recomana que feu una o dues preguntes per periodista, i així donar opció a què puguin preguntar més companys.
  • Es respondran preguntes en català i castellà. La roda de premsa es farà en català i, al final, es traduiran al castellà les respostes que els mitjans en castellà demanin que es tradueixin.

Gràcies per la vostra col·laboració. 

13:00|El conseller Buch informa de les accions dels Mossos d'Esquadra per protegir les persones amb alzheimer durant el confinament. Via telemàtica|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Interior, Miquel Buch, acompanyat de la inspectora dels Mossos d’Esquadra, Montse Escudé, i la presidenta de la Federació de Familiars Malalts d’Alzheimer (FAFAC), Immaculada Fernández, compareixerà en roda de premsa telemàtica per informar de les accions dels Mossos d’Esquadra per protegir les persones amb alzheimer durant el confinament.