El conseller Buch participa a la Junta Local de Seguretat de Mataró

query_builder   26 maig 2020 16:55

event_note Nota de premsa

El conseller Buch participa a la Junta Local de Seguretat de Mataró

El conseller d’Interior, Miquel Buch, participarà de forma telemàtica, juntament amb l’alcalde de Mataró, David Bote, demà dimecres, 27 de maig, a les 11.00 hores a la Junta Local de Seguretat de Mataró.

Posteriorment, a partir de les 12.00h, tots dos atendran els mitjans de comunicació de forma telemàtica, a través del Zoom durant uns 15-20 minuts.

Per participar-hi és imprescindible que acrediteu la persona que accedirà al zoom indicant nom, cognom, mitjà, i correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat abans de les 9 a.m. de demà, dimecres 27 de maig.

A partir de les 11.45h, abans de l’inici de les declaracions, enviarem als periodistes que s’hagin acreditat l’enllaç i el mot de pas. En el moment en què es permeti l'accés a la sala de zoom, es faran proves de so per comprovar els micròfons.

A partir de les 12.00h, el conseller d’Interior, Miquel Buch, i l’alcalde de Mataró, David Bote, accediran a la sala per atendre les persones prèviament acreditades.


Us recordem les normes de funcionament de ZOOM.

▪️Recordeu que cal activar el micròfon i la càmera.
▪️Demanem que utilitzeu com a nom d’usuari el vostre nom, cognom, i el del mitjà per identificar-vos. (Podeu fer-ho mitjançant el botó "Renombrar" una vegada iniciada la sessió).
▪️Un cop comenci l’atenció a mitjans, podreu demanar la paraula a través del xat que es troba a la part dreta de la pantalla, posant el vostre nom, cognom i el mitjà al qual representeu. Obrirem dos torns de paraula: primer per als mitjans locals, després per a la resta.
▪️Mitjançant l’emissió us presentaran i us donaran entrada per fer la pregunta i automàticament se us activarà el micro.
▪️El temps per les preguntes és limitat, per tant només s’hauria de fer una o dues preguntes per periodista, i així donar opció a què puguin preguntar més companys.
▪️Es respondran preguntes en català i castellà. Un cop comparegui el conseller, es respondrà primer en català i, al final, es traduiran al castellà les respostes que els mitjans en castellà demanin que es tradueixin.

Gràcies per la vostra col·laboració.

11:00|El conseller Buch participa en la Junta Local de Seguretat de Mataró. Departament d'Interior ( c. Diputació, 355)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Interior, Miquel Buch, participarà, de forma telemàtica juntament amb l’alcalde de Mataró, David Bote, a la Junta Local de Seguretat de Mataró.