• La sessió informativa serà per videoconferència i hi participaran el vicepresident i els consellers de Treball i Empresa

 

El president de la Generalitat, Quim Torra, compareixerà aquest migdia en roda de premsa per valorar l’anunci de tancament de l’empresa Nissan, fet públic avui. L’acompanyaran el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón

La sessió informativa tindrà lloc a les 13.00 hores per videoconferència  des de la Sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat.

Els mitjans que vulguin participar en la compareixença i no estiguin actualment a la base de dades de les rodes de premsa telemàtiques del Govern, s’hauran d’acreditar enviant un correu, des d’una adreça de correu corporatiu, a premsa.president@gencat.cat especificant el nom i els cognoms, el mitjà, i el telèfon mòbil. Cal que l’acreditació s’enviï abans de les 12:00 hores. Només hi podran participar els mitjans acreditats.

TV3 oferirà el senyal  en directe de la roda de premsa a través de Collserola i FORTA . També estarà disponible posteriorment a l’FTP DE TV3. Des d’aquest Gabinet de premsa s’informarà quan ja sigui possible descarregar-se les imatges.

Per a informació tècnica podeu contactar amb producció d’informatius de TV3, al telèfon 93 499 96 00.