El president Torra encapçala el proper dilluns l'acte de presentació de la nova campanya de promoció per reactivar el sector turístic català

query_builder   12 juny 2020 19:48

event_note Nota de premsa

El president Torra encapçala el proper dilluns l'acte de presentació de la nova campanya de promoció per reactivar el sector turístic català

  • Les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, Turisme de Barcelona i la Val d’Aran signen la mateixa campanya, una acció conjunta inèdita que busca fer front als efectes que la Covid-19 ha tingut en aquest sector
  • L’acte, que se celebrarà a les 12:00 hores al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, també es podrà seguir en directe a través de YouTube al canal Turismecat
  • Degut a la situació excepcional que viu el país originada per la Covid-19 i a la limitació d’espai, TV3 oferirà les imatges de l’acte en règim de pool
  • El periodistes que vulguin accedir a l’acte hauran d’acreditar-se prèviament enviant un correu amb nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa, abans de diumenge, a les 18:00 hores.

 

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçala el proper dilluns, 15 de juny, a les 12:00 hores, l’acte de presentació de la nova campanya de promoció que ha impulsat la Generalitat de Catalunya per reactivar el turisme de proximitat. L’acompanyaran la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; el vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Jaume Collboni; el director general de Turisme, Octavi Bono, i el director de l'Agència Catalana de Turisme, David Font.

L’acte, que se celebrarà al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, estarà conduït pel periodista Xavier Grasset, i connectarà amb Tarragona, Girona, Lleida, la Val d’Aran i Barcelona. Hi participaran el vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, Jaume Dulsat; la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; el Conselher de Torisme de Val d’Aran, Juan Antonio Serrano, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font.

Es tracta d’una campanya de país que compta amb el suport i participació dels patronats de turisme de les diputacions catalanes, Turisme de Barcelona i la Val d’Aran. L’objectiu d’aquesta acció conjunta inèdita és reactivar el sector turístic, un dels principals motors de l’economia catalana, que s’ha vist greument afectat pels efectes de la Covid-19.

La presentació és podrà seguir en directe, íntegrament, a través de Youtube al canal turismecat.

Cobertura informativa

Les recomanacions sanitàries davant la situació excepcional que viu el país originada per la Covid-19, obliguen a limitar l’aforament de l’acte. Hi podrà accedir un periodista per mitjà, prèvia acreditació davant d’aquest gabinet enviant un correu a premsa.president@gencat.cat, amb noms, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa, abans de diumenge a les 18:00 hores. Les acreditacions es faran per ordre d’arribada del correu. Si s’arriba a la capacitat màxima de l’espai, s’haurà de seguir l’acte des de la sala de premsa.

Respecte a la cobertura gràfica, TV3 oferirà les imatges en règim de pool i les enviarà en directe a Collserola. Quan acabi l’acte, TV3 les distribuirà a través d’un servidor FTP. Per a la realització de fotografies, s'establiran torns i des d’aquest gabinet també se n'enviaran.

 

12:00|Acte de presentació de la nova campanya de turisme. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà l'acte de presentació de la nova campanya de turisme que ha impulsat la Generalitat. L’acompanyaran la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; el vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Jaume Collboni; el director general de Turisme, Octavi Bono, i el director de l'Agència Catalana de Turisme, David Font. L’acte estarà conduït pel periodista Xavier Grasset, i connectarà amb Tarragona, Girona, Lleida, la Val d’Aran i Barcelona. Hi participaran el vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, Jaume Dulsat; la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; el Conselher de Torisme de Val d’Aran, Juan Antonio Serrano, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font.

La presentació és podrà seguir en directe, íntegrament, a través de Youtube al canal turismecat.


Cobertura informativa

Per poder seguir l'acte des de Palau caldrà haver-se acreditat prèviament davant d'aquest gabinet de premsa.

Televisió de Catalunya oferirà les imatges en règim de pool i les enviarà en directe a Collserola. Quan acabi l’acte, TV3 les distribuirà a través del seu servidor FTP (per a informació tècnica, podeu contactar amb producció d’informatius de TV3, al telèfon 93 499 96 00). Aquest Gabinet de premsa informarà als mitjans quan els vídeos estiguin disponibles per a ser descarregats.

Per a la realització de fotografies, s'establiran torns i des d’aquest gabinet també se n'enviaran.

 

Protocol d'accés a Palau

Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés.

Els mitjans que vulguin cobrir l'acte han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat