Valoració del Corredor 5G del Mediterrani

query_builder   16 juny 2020 14:22

event_note Nota de premsa

Valoració del Corredor 5G del Mediterrani

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, juntament amb el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, i Oscar Pallarols, Director Global Comercial i d’Innovació de Cellnex Telecom -com a empresa coordinadora del consorci-, compareixeran avui dimarts, a les 16.30h, per valorar les oportunitats que suposarà per a Catalunya el futur 5GMed Corridor.

La Comissió Europea ha anunciat avui l’aprovació del projecte promogut per un consorci format per 21 entitats, empreses i centres tecnològics de Catalunya, França i la resta de l’Estat per desenvolupar un corredor transfronterer on poder dur a terme proves amb vehicles autònoms i connectats.

El 5GMed Corridor (Corredor 5G del Mediterrani) provarà serveis de mobilitat connectada i automatitzada i de comunicacions mòbils a l’autopista i el ferrocarril entre Figueres i Perpinyà sobre una infraestructura de xarxa mòbil 5G que oferirà serveis de connectivitat al llarg d’aquest corredor.

La compareixença tindrà lloc de forma presencial a la seu de la Fundació i2CAT (Carrer del Gran Capità, 2. Edifici Nexus I), a Barcelona.

Els periodistes la podreu seguir en directe en aquest enllaç:
https://zoom.us/j/6027575961