El vicepresident Pere Aragonès i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, presenten el Pla de mesures contra la violència masclista

query_builder   16 juny 2020 20:20

event_note Nota de premsa

El vicepresident Pere Aragonès i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, presenten el Pla de mesures contra la violència masclista

Demà dimecres, 17 de juny, a les 16:30 hores, el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i la Subdirectora General de Lluita Contra la Violència Masclista, Montserrat Sánchez, presentaran el Pla de mesures contra la violència masclista.

La roda de premsa serà presencial, a la seu del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (passeig de Taulat, 266-270 de Barcelona), amb totes les mesures de distanciament i sanitàries garantides.

Pels periodistes que no es vulguin desplaçar, les intervencions de la roda de premsa també es podran seguir en aquest enllaç de Youtube: https://youtu.be/FJ5mbR1u9Ls.

En aquest cas, els periodistes interessats a formular preguntes, cal que envieu un correu a comunicacio.tsf@gencat.cat abans de les 15.30 h. Us facilitarem les especificacions tècniques i la clau d’accés al Jitsi Meet per correu electrònic una estona abans.

16:30|El vicepresident Aragonès i el conseller El Homrani presenten el Pla de mesures contra la violència masclista. Pg. de Taulat 266-270|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i la subdirectora general de Lluita Contra la Violència Masclista, Montserrat Sánchez, presentaran el Pla de mesures contra la violència masclista.