Jordi Puigneró participa en la presentació de l'informe 'Digital Talent Overview 2020'

query_builder   18 juny 2020 10:00

event_note Nota de premsa

Jordi Puigneró participa en la presentació de l'informe 'Digital Talent Overview 2020'

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, participarà el proper dilluns 22 de juny a les 12:00 hores en la presentació de l’informe 'Digital Talent Overview 2020'. Durant l’acte, que se celebrarà de manera telemàtica, es desgranaran els resultats de l’estudi que analitza la situació que viu el sector del talent digital a Barcelona.

La presentació comptarà també amb les intervencions del director del programa de Talent Digital de la Mobile World Capital Barcelona i portaveu de Barcelona Digital Talent, Jordi Arrufí, i del president del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), Joan Ramon Barrera.

Barcelona Digital Talent és una iniciativa impulsada per Mobile World Capital Barcelona, Cercle Tecnològic de Catalunya, Barcelona Tech City, 22@Network, Foment del Treball Nacional, Barcelona Global, Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya, que té per objectiu convertir Barcelona en la capital del talent digital.

Els mitjans podran seguir la presentació en directe clicant aquí

12:00|El conseller Puigneró participa en la presentació de l'informe 'Digital Talent Overview 2020'. Acte telemàtic|Plataforma (Zoom)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, participarà en la presentació de l’informe 'Digital Talent Overview 2020'. A la presentació, que es farà en format telemàtic, també hi intervindran el director del programa de Talent Digital de la Mobile World Capital Barcelona i portaveu de Barcelona Digital Talent, Jordi Arrufí, i el president del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), Joan Ramon Barrera. A l'acte també assistiran el director general d'Innovació i Economia Digital, Dani Marco, i la directora general de Societat Digital, Joana Barbany.

Els mitjans podran seguir la presentació en directe clicant aquí