El vicepresident Aragonès i la consellera de Salut, Alba Vergés, visiten l'hotel Catalonia, utilitzat durant la crisi de la Covid-19 com a espai d'atenció als pacients

query_builder   18 juny 2020 17:22

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident Aragonès i la consellera de Salut, Alba Vergés, visiten l'hotel Catalonia, utilitzat durant la crisi de la Covid-19 com a espai d'atenció als pacients

Demà divendres, 19 de juny, el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, acompanyat de la consellera de Salut, Alba Vergés, visitaran les instal·lacions de l’hotel Catalonia Barcelona Plaza, que durant la crisi de la Covid-19 es van utilitzar com a espai medicalitzat d’atenció als pacients. El vicepresident i la consellera també rebran les explicacions sobre l’adaptació de l’hotel a la situació posterior a la pandèmia.

A les 10:00 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita a l’hotel Catalonia Barcelona Plaza (Plaça Espanya, 6, Barcelona), que acabarà amb una atenció a mitjans sobre les 10:30 hores.

10:00|El vicepresident Aragonès i la consellera Vergés visiten l'hotel Catalonia Barcelona Plaza, utilitzat durant la crisi de la Covid-19 com a espai d'atenció als pacients. Hotel Catalonia Barcelona Plaza ( pl. Espanya, 6-8)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, acompanyat de la consellera de Salut, Alba Vergés, visitaran les instal·lacions de l’hotel Catalonia Barcelona Plaza, que durant la crisi de la Covid-19 es van utilitzar com a espai medicalitzat d’atenció als pacients. A les 10 h, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita a l’hotel Catalonia Barcelona Plaza, que acabarà amb una atenció a mitjans sobre les 10:30 h.