Presentació a Palau-solità i Plegamans de les actuacions de millora a la C-59

query_builder   25 juny 2020 13:55

event_note Nota de premsa

Presentació a Palau-solità i Plegamans de les actuacions de millora a la C-59

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, juntament amb el delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez, presentaran demà divendres, 26 de juny, a Palau-solità i Plegamans, les actuacions que la Generalitat està desenvolupant per a millorar diversos trams de la C-59.

La presentació tindrà lloc a partir de les 10 hores, a la rotonda de la C-59 a Palau-solità i Plegamans, on han finalitzat obres per a la millora de la fluïdesa del trànsit. En l’acte també participaran els alcaldes de Caldes de Montbui, Isidre Pineda, i de Palau-solità i Plegamans, Oriol Lozano, així com d’altres alcaldes dels municipis per on transcorre aquesta carretera.

 

El punt de trobada de la visita és la confluència dels carrers Maria Jesús Francès Bravo i del Camí Reial.

10:00|Presentació de les actuacions de millora a la C-59 . Confluència dels carrers Maria Jesús Francès Bravo i del Camí Reial|Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental)

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, juntament amb el delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez, presentaran les actuacions que la Generalitat està desenvolupant per a millorar diversos trams de la C-59.